Laatste editie
Twitter

Na een spetterende eindvoorstelling afgelopen juni is het nu tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Dansstudio Sietske staat bekend om de allround streetdance lessen maar dit jaar brengen zij nog veel meer op de planken. Nieuw op het lesrooster is de musical les! In deze les wordt er niet alleen gedanst maar ook gezongen en wat toneel gespeeld.

De yoga was ook aan uitbreiding toe. Naast de bekende yogalates lessen, een goede combinatie tussen yoga en pilates, worden er nu ook poweryoga en yinyoga-lessen gegeven. Poweryoga is de zware variant waarbij je bijvoorbeeld moet opdrukken tijdens een oefening. Yinyoga is juist een rustige vorm van yoga en daarmee uitermate geschikt voor mensen met blessures of overgewicht of voor mensen die al lang niet meer hebben gesport en dat nu weer langzaam willen oppakken. Er staat geen zweverige persoon voor de les maar een vlotte meid die iedereen leniger, sterker en gezonder wil hebben en die ook exact weet welke alternatieven er zijn indien u een bepaalde oefening vanwege uw gezondheid niet goed kunt uitvoeren.

Wegens veel animo staan er weer meer uren streetdance op het rooster. Zo houden we de groepen klein en overzichtelijk, want individuele aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard zijn onze specials (mensen met een verstandelijke beperking) en onze hiphopgroepen ook weer van de partij.

Ondanks dat de dansstudio pas twee jaar op deze locatie zit is de zwevende dansvloer weer onderhouden, zijn de muren voorzien van een nieuw likje verf en zoals elk jaar is er een prachtige collage met foto’s van het afgelopen seizoen opgehangen.

U ziet het, wij zijn er helemaal klaar voor. De gediplomeerde docenten kunnen niet wachten om weer te beginnen en toe te werken naar de optredens die dit jaar zullen plaatsvinden. Er staan al een aantal bijzondere boekingen in de agenda. De finale van het seizoen is de eindvoorstelling. Wij kunnen u met trots melden dat de voorstelling volgend jaar in het prachtige Theater Aalsmeer zal plaatsvinden.

In de week van 3 september gaan de lessen weer beginnen. Iedereen is die week welkom om één of meerdere lessen gratis uit te proberen.Meer informatie over de Dansstudio en de lestijden kunt u vinden op www.dansstudiosietske.nl.