Laatste editie
Twitter

Lekker buiten trainen aan je conditie en kracht!

Vanaf 2 september is er elke vrijdagochtend om 9uur Bootcamp for Every Body bij het Egeltjesbos in De Kwakel. Dus je kunt de vrijdag goed beginnen! Tijdens deze training van een uur werk je aan je conditie en kracht. We werken vooral in circuitvorm waarbij vooral de nadruk ligt op de benen, billen en buik/core. Uiteraard worden de armen en rug ook niet vergeten.

Je kunt op je eigen niveau meedoen, omdat we vooral op tijd werken. Dit betekent dat je je eigen tempo kunt aanhouden. Je zult daarbij snel merken dat je vooruitgaat.

Er zijn ook nog bootcamplessen in Uithoorn en Amstelveen. Kijk op http://bootcampforeverybody.nl/overzicht-lessen/ voor de precieze tijden en locaties.

Je kunt de eerste les gratis meedoen om te kijken of het wat voor jou is!

Voor wie: Iedereen

Door wie: Anoek de Voogd van Anoek de Voogd Sport & Exercise

Waar: Het Egeltjesbos in De Kwakel (thv voetbalveldje en speeltuintje)

Dag en tijd: Elke vrijdag (vanaf 2 september) om 9.00

Prijs: Abonnement voor onbeperkte deelname is €40,- per 4 weken, Abonnement voor 1x p/w is €30,- per 4 weken, 10-rittenkaart is €90,- (16 weken geldig), losse les: €10,-

En nu ook een speciale actie!

Fitchallenge:

Vanaf 29 augustus: 6 weken onbeperkt meedoen met Bootcamp for Every Body en 2 voedingsworkshops voor €99,- (http://bootcampforeverybody.nl/fitchallenge/)

 

Meer info op: http://bootcampforeverybody.nl/