Laatste editie
Twitter

Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Steeds meer diëtisten en gewichtsconsulenten hanteren deze lekkere en puur gezonde aanpak in hun praktijk. Ook bij Gewichtsconsulente en leefstijlcoach Anoek de Voogd in Uithoorn kun je terecht voor PuurGezonde voedingsadviezen.  

click.cfm

 

 

 

 

 

 

Geen pakjes, zakjes, shakes en light producten. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier! Dat is de missie van de website www.PuurGezond.nl. En ook in de praktijk van Anoek de Voogd Sport&Exercise wordt deze aanpak gehanteerd. puur gezond

Shoot5

‘Het draait in deze methode allemaal om écht eten’, zegt Anoek de Voogd. ‘Pure, eerlijke producten die je verzadigen en voeden. Wie geniet van een puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. In mijn praktijk leer ik cliënten graag hoe ze soepel kunnen overstappen naar een puur gezond eetpatroon. Met lekkere recepten, goede tips en een duidelijk stappenplan. Daarvoor gebruik ik de boeken “PuurGezond! Slank in 8 stappen” en “Eet meer” van diëtist Karine Hoenderdos als inspiratiebron.’ Verder gebruik ik mijn sportpsychologische kennis om de mindset aan te pakken, zodat je deze nieuwe en gezonde leefstijl kunt volhouden. Je kunt kiezen voor een face-tot-face coaching (www.anoekdevoogd.nl) of voor online coaching (https://anoeksportenvoeding.nl/online-coaching).