Laatste editie
Twitter

In het najaar is het nog heerlijk vertoeven op het water!

 

Na de zomer is er nog een heleboel te doen bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen. Je kunt er altijd een zeilbootje huren om zelf het water op te gaan, maar het is ook mogelijk een privéles te boeken of mee te doen aan de verschillende zeilcursussen die de zeilschool aanbiedt. Daarnaast behoort ook het leren windsurfen tot de mogelijkheden!

Centraal in de cursussen van Zeilschool de Vinkeveense Plassen staat het hebben van ‘plezier in het zeilen’. Onze doelstelling is dan ook niet om aan het eind van een zeilcursus volleerde zeilers af te leveren. Nee, onze inspanningen zijn er met name op gericht dat de cursisten na afloop van een cursus weer graag in een zeilboot stappen. Dit gebeurt alleen als ze plezier hebben in het zeilen, onze instructeurs zijn dan ook opgeleid om op een leuke en plezierige wijze zeilles te geven.

De eerst volgende zeilweek die eraan komt is de najaarscursus die start op maandag 21 oktober om 09:30 en wordt afgesloten op vrijdagmiddag met de diploma uitreiking. Deze najaarscursus kan zowel intern als extern geboekt worden. Geïnteresseerd? Kom snel een keer langs om kennis te maken met Zeilschool de Vinkeveense Plassen, of bel of mail met ons havenkantoor. We helpen u graag verder!

Zeilschool de Vinkeveense Plassen

Herenweg 144

3645 DT Vinkeveen
info@zeilschoolvinkeveen.nl
0297 262200