Laatste editie
Twitter

Zoals bijna ieder bedrijf regelmatig zijn werknemers medisch laat keuren, deed Bébouw Midreth het dit jaar anders. Een medische keuring uitgevoerd door PAGO (Periodiek Arbeids Gezondheidskundig Onderzoek) in de ruime locatie bij Beuving Lifestyle.

Zoals bij iedere werkgever staat de gezondheid van hun werknemers voorop. Ook voor Bébouw Midreth is het van groot belang dat er gewerkt wordt in een gezonde en veilige werkomgeving. Bébouw Midreth is voortdurend bezig om de gezondheidsrisico’s op projecten, werkplaats en kantoor tot een minimum te beperken.

Het idee om het dit jaar bij Fitnesscentrum Beuving Lifestyle uit te voeren kwam bij Bébouw Midreth vandaan. De werknemers in een sportieve omgeving keuren en ze te motiveren om gezond en fit door het leven te gaan.

Het volledig medische onderzoek is bij Beuving Lifestyle uitgevoerd: meten bloeddruk, onderzoek gezichtsscherpte, gehoortest, longfunctieonderzoek, ECG, bloedonderzoek en de fitheidstest. De werknemers konden na de medische keuring gebruik maken van de faciliteiten van Beuving Lifestyle.

 

Bij Beuving Lifestyle kunt u dus ook terecht wanneer u op zoek bent naar een locatie om uw medische keuringen te laten plaatsvinden en wanneer u niet wilt dat uw medewerkers te ver moeten reizen. Beuving Lifestyle doet niet zelf de keuringen, maar stelt een deel van de ruimte hiervoor ter beschikking. Neem voor meer informatie contact op met Jolanda Beuving op 0297-531967.