Laatste editie
Twitter

In het weekend van 13 en 14 juni kon van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genoten worden van prachtige acrogymnastiek in de Sporthal in Beverwijk. Alle acroteams van GVM’79 namen deel aan deze wedstrijd en lieten voor de laatste keer hun wedstrijdoefening zien.

IMG_6307

Je zag dat iedereen gegroeid was het afgelopen seizoen en dat elementen er lekker strak uit zagen. Ook de dans zat er bij iedereen goed in. Bij de prijsuitreiking waren er dan ook veel medailles op te halen door de GVMérs. De gouden medailles waren voor: Mart en Sanne, Isa en Pibbe, Shelly en Sterre. Een zilveren plak was er voor Imara en Lizzy. De bronzen medaille voor Caressa en Janneke. De teams die buiten het podium vielen waren Jonna en Anne (10e ),

demo team gvm

Bente/Ilse en Ruby (6e), Laura en Nuna (6e). Op zaterdagavond was er zoals altijd een demo-avond, waar alle verenigingen de gelegenheid krijgen om met de gele acrogroep een demonstratie te geven. GVM’79 deed zelfs met 2 demo’s mee aan deze “wedstrijd”. De onderpartners hadden gezamenlijk een mooie dans met lekker veel acro-elementen ingestudeerd. Helaas was er wat weinig tijd om kleding op elkaar af te stemmen. Zij werden 9e !! De grote groepsdemo had als thema Wilde Westen en de sfeer zat er bij het eerste nummer “cotton eye joe” al lekker in. De als cowboy verkleedde gymnasten lieten mooie elementen zien en “vochten” ondertussen een pittige “batlle” uit. De jury waardeerde de demo met mooie cijfers en GVM’79 ging met de 5e plek naar huis! Een prima prestatie van de gymnasten die helemaal zelf de demo in elkaar hebben gezet! Het was een lang weekend en lang acrogymseizoen. De trainster van GVM’79 kan terug kijken op hele mooi prestaties en gaat volgend seizoen weer hard aan de slag om de prestaties te evenaren! Er wordt nog doorgetraind tot de schoolvakantie, dus kom gerust langs in de les.