Laatste editie
Twitter

 

Wilnis – Op zondag 29 oktober hebben leerlingen van Judoschool Blaauw meegedaan aan het Fuyiama judotoernooi in Abcoude en aan de afdelingskampioenschappen pupillen B in Zaandam.

 

Abcoude

In Abcoude werd het eerste Fuyiama toernooi van het seizoen 2017/2018 gehouden. Gedurende het seizoen zijn er vier wedstrijddagen waaraan meegedaan kan worden. De eerste wedstrijddag werd zoals gebruikelijk gehouden in de Kees Bon zaal in Abcoude. Voor dit gezellige toernooi hadden zich ongeveer 251 judoka’s ingeschreven van jong tot oud. Voor Judoschool Blaauw hadden 33 deelnemers, van 6 t.m. 52 jaar, zich ingeschreven voor deze wedstrijddag. De bedoeling van dit toernooi is om de judoka’s zoveel mogelijk ervaring op te laten doen. Naast een prijs voor de eerste en tweede plaats kregen ook de overige deelnemers in de poule een prijs voor de derde plaats.

Aan het eind van deze wedstrijddag waren er 7 eerste plaatsen en 4 tweede plaatsen gewonnen.

De volgende deelnemers van Judoschool Blaauw werden eerste: Calvin Kikken, Joey de Hondt, Julius Muller, Liza Bakker, Mecx Burg, Roan van der Burch, Wouter Kootwijk

De volgende deelnemers van Judoschool Blaauw werden tweede: Boyd Smit, Marley Smit, Peter Lauffer, Sam van der Jagt

Alle overige deelnemers hebben zeer goed hun best gedaan en mochten bij de prijsuitreiking hun prijs voor de derde plaats in ontvangst nemen.

 

Zaandam

Amy Dekkers, Bas Zeinstra en Kyan van der Toorren hebben meegedaan in Zaandam aan de afdelingskampioenschappen in Zaandam voor geboortejaren 2006 en 2007. Ze hebben alle drie goed hun best gedaan en veel ervaring opgedaan en Kyan van der Toorren heeft zich geplaatst voor de districtskampioenschappen die op 5 november worden gehouden in Beverwijk.

 

Meer Informatie over jeugdjudo en seniorenjudo is te vinden op www.judoschoolblaauw.nl.