Laatste editie
Twitter

                          

 

Vind je het leuk om met een duikbril in het buitenland naar de vissen te kijken?

Lijkt het je spannend om onder water adem te halen?

Ben je verzot op onderwaterfilms?

 

Jij bent toe aan een open water brevet.

 

Met een leuk en uitdagend programma kun je leren duiken met perslucht. Je bent daarna in staat de onderwaterwereld zelf te ontdekken!

Om ook in het buitenland te bewijzen dat je kunt duiken, ontvang je na het volgen van de cursus je duikbrevet. Dit brevet is “het” entreebewijs voor de fascinerende, kleurrijke wereld die zich onder de waterspiegel bevindt. In de cursus leer je de beginselen van het duiken.

In 4 theorie modules, 6 zwembadmodules en 6 buitenwatermodules leer je hoe je lekker onderwater kunt zwemmen. Jouw instructeurs zullen alle oefeningen en technieken net zo lang met je doornemen tot je het niveau hebt bereikt dat nodig is om in aanmerking te komen voor je eerste internationale sportduik-brevet. Daarna kun je samen met een partner (die in de duiksport “buddy” genoemd wordt) overal ter wereld je persluchtfles(sen) laten vullen, duikmaterialen huren, deelnemen aan duikevenementen en genieten van de schoonheid en rust van het onderwaterleven.

 

Het zwembadgedeelte van de opleiding start in november op de vrijdagavond van 20:00 t/m 23:00 uur in ’t Kikkerfort in Breukelen. In overleg kunnen we ook een maatwerk opleiding maken.

 

Nieuwsgierig? Ga dan eens een kijkje nemen in Vinkeveen bij Airdiving op de Baambrugse Zuwe 143B en leer duiken! Of duik eerst nog even in het Wereld Wijde Web naar www.airdiving.nl of vraag informatie via info@airidiving.nl