Laatste editie
Twitter
Soms heb je van die dagen die gewoon heel leuk zijn en je hoopt dat er nog vele volgen…
Herken je dat? Nou zo’n dag of beter gezegd weekend hebben wij net achter de rug. En dat willen we graag met je delen.

Onze laatste Fit Challenge van 2018 is 2 weken geleden van start gegaan en bij deze editie hebben we verschillende workshops gepland om dieper in te gaan voeding, gedrag (waarom eet je zoals je doet), slaap en stressmanagement.

Afgelopen zaterdag hebben we de eerste workshop gehad: Van vullen naar Voeden. In deze workshop hebben we de deelnemers bewuster gemaakt van de achterliggende reden van ongewenste eetmomenten die veelal gericht zijn op vullen dan voeden.

 

Tijdens de workshop zijn we aan de slag gegaan om bewustwording te creëren wanneer iemand zichzelf vult in plaats van voedt. Stapsgewijs leren we hen om in plaats van genotsmomenten te zoeken in de vorm van voeding, dit te zoeken in andere dingen die ook voldoening geven.

Dit weekend was ook het eerste check in moment van de deelnemers en MAN! Als dit de toon is voor de gehele challenge, dan kunnen alle deelnemers straks een compleet nieuwe garderobe aanschaffen! De kilo’s en cm’s vliegen eraf.

 

Zo zijn er dames die tussen 2 en 3.5 kilo in twee weken verloren zijn maar ook 2 tot 4 cm rondom de heupen en taille! En dan te bedenken dat we pas 2 weken onderweg zijn. Wow!