Laatste editie
Twitter

 

Kung Fu Yoga start vanaf februari met yoga lessen die te volgen zijn in het Mooof gebouw te Den Haag. Voor een maandelijks bedrag kun je onbeperkt yoga lessen volgen.

Even ontsnappen aan de dagelijkse stress en tot jezelf komen, wie wil dat niet? Nu heb je de kans om dit ook echt te doen. Vanaf 1 februari start de NWCF met onbeperkt Kungfu Yoga lessen in hun eigen Wing Chun Kung Fu Tempel. Er worden twee soorten lessen yoga verzorgd namelijk Flow/Yin Yoga en Power Yoga. Beide vormen worden gegeven op maandagavond, woensdagochtend en vrijdagavond.

De Flow/Yin Yoga optimaliseert je gezondheid, spiritualiteit en lenigheid. Door de combinatie van fysieke houdingen en ademhalingsoefeningen komen je lichaam en geest tot rust.

De Power Yoga is een krachtigere vorm van Yoga. Deze vorm is uitermate geschikt voor mannen en vechtsporters. Je lichaam en gedachte worden in evenwicht gebracht door de fysieke houdingen die worden ondersteund door ademhalingstechnieken.
Door je aan te melden voor de yoga lessen, kun je beide vormen van Yoga onbeperkt volgen voor een maandelijks bedrag van €40,-. Ben je al een NWCF lid? Dan zijn alle Yoga lessen gratis!

 

Natuurlijk kan je het ook eerst proberen door je aan te melden voor de gratis proefles. Dit kan op de website www.kungfuyoga.nl.

 

De lessen vinden plaats in de Wing Chun Kung Fu tempel in het Mooof gebouw aan de Binckhorstlaan 135, 2516 BA Den Haag.

De lestijden voor de Flow/Yin Yoga:                       De lestijden voor de Power Yoga:

Maandag: 17.30 – 18.30                               Maandag: 19.00 – 20.00

Woensdag: 10.00 – 11.00                             Woensdag: 9.00 – 10.00

Vrijdag: 17.30 – 18.30                                   Vrijdag: 19.00 – 20.00