Laatste editie
Twitter

Bij TV De Ronde Vener heeft 40% van de leden deelgenomen aan een aantrekkelijke kledingregeling. Door een unieke samenwerking tussen IntersportDUO, Wilson en kledingsponsoren, konden leden voor 1/3 deel van de normale prijs een complete tennisoutfit aanschaffen.


Foto tenniskleding TVDRV

De Tennis Evenementen Commissie (TEC) kwam deze winter met het idee om een kledingregeling te starten. Door grote aantallen tennisoutfits aan te schaffen, kon enorm bespaard worden op de inkoopkosten. Met medewerking van IntersportDUO en kledingleverancier Wilson, was het mogelijk om 175 tenues te regelen. De kleding kwam in 9 zendingen uit verschillende landen want tenniskleding producenten houden normaal in Nederland slechts kleine voorraden aan.

Op de foto 27 van de in totaal 175 deelnemers.

 

Vervolgens heeft de Sponsorcommissie gezocht naar acht kledingsponsoren die in ruil voor een logo op de kleding een sponsorvergoeding wilden betalen. Met medewerking van C&R van der Wilt (verwarming & airconditioning), Rabobank Rijn en Veenstromen, GT Bunck (Accountants & Belastingadviseurs), Sportkrant Amstelland, Tennishal De Ronde Venen, DM4Life (Direct Marketing bureau), Easy2Drive Verkeersopleidingen en Nivo Verzekeringen kwam de benodigde financiering rond en kon de kledingregeling starten.

Na twee gezellige en drukbezochte pasavonden konden alle leden hun kleding bij IntersportDUO ophalen. Sindsdien kleuren de tennisbanen in de omgeving van Mijdrecht blauw-wit. TV De Ronde Vener mocht al veel complimenten van andere verenigingen ontvangen.