Laatste editie
Twitter

 

De gemeente De Ronde Venen organiseert ieder jaar school clinics van sportverenigingen voor de groepen 3 tot en met 8 tijdens hun gymlessen. Hierdoor kunnen kinderen kennis maken met diverse sporten. Daarna kunnen de kinderen dan een keuze maken welke sport ze via een aantal clinics vaker willen proberen. Dit jaar kwamen 18 kinderen naar de 3 badminton clinics van Badminton vereniging Veenshuttle. In drie lessen van 1 uur leerden ze de eerste technische beginselen van de sport, zoals juiste grip, forehand, backhand en loop techniek. Met veel enthousiasme deden de kinderen hier aan mee.

Duidelijk werd wel dat badminton technisch best een moeilijke sport is en dat je er heel hard voor moet werken. Na de drie lessen kregen alle kinderen een badminton certificaat en een “medaille” in de vorm van een dropveter. Ook kregen de kinderen een aanbod om lid te worden van Veenshuttle, waarbij ze een gratis racket werd aangeboden. De eerste aanmeldingen kwamen gelijk binnen.

Mocht je de badminton clinics gemist hebben, dan kun je alsnog donderdag avond om 18.30 gewoon naar sporthal de Phoenix komen en mag je lekker mee slaan. Drie maal kun je gratis binnen lopen. Iedereen is van harte welkom. En misschien wordt je lid met ook een gratis racket.

www.veenshuttle.nl