Laatste editie
Twitter

 

Wilnis – Op zondag 3 maart hebben Jens Lek en Boaz Zuierveld voor Judoschool Blaauw meegedaan met de afdelingskampioenschappen voor A-pupillen. De eerste 5 van elke gewichtsklasse plaatsten zich voor de Noord Hollandse kampioenschappen op 10 maart.

Beiden deden mee in de gewichtsklasse – 30 kg. In deze klasse waren er 3 poules van 4 deelnemers waarbij de eerste 2 van een poule moesten uitmaken wie er plaatsen voor de Noord Hollandse kampioenschappen.

Boaz verloor zijn eerste wedstrijd en won zijn 2e  wedstrijd. De laatste wedstrijd in zijn poule moest hij winnen om in de vervolgpoule te komen. Helaas wist hij deze wedstrijd niet te winnen en werd 3e in zijn poule.

Ook Jens verloor zijn 1e wedstrijd maar wist zijn 2e partij te winnen met een mooie heupworp. De laatste partij in zijn poule was een hele spannende wedstrijd. Deze wist Jens te winnen op beslissing van de scheidsrechter waardoor hij zich plaatste voor de vervolgpoule. De nummers 2 van elke poule werden bij elkaar geplaatst om uit te maken wie er 4 t.m. 6 werd in deze gewichtsklasse. Jens won 1 partij en verloor 1 partij waardoor hij zich als 5e in deze gewichtsklasse knap kon plaatsen voor de Noord Hollandse kampioenschappen.

Wilt u meer informatie over judo bij Judoschool Blaauw kijkt u dan eens op de site www.judoschoolblaauw.nl.