Laatste editie
Twitter

Wilnis – Afgelopen weekend zijn bij Judoschool Blaauw het tweede weekend van de clubkampioenschappen gehouden. Deze week waren voornamelijk de meisjes aan de beurt. Ook waren er deze dag een aantal jongens poules.

Gadegeslagen door ouders, oma’s, opa’s en andere belangstellenden, die genoten van de wedstrijden, begonnen de jongste meisjes en jongens aan de wedstrijddag.

clubkampioenschappen Judoschool Blaauw f1

De kinderen waren verdeeld op leeftijd, gewicht en kleur band in poules. Ook voor degene die net op judo zitten waren er aparte poules gemaakt. Indien er een judopartij onbeslist was moest de winnaar via de golden score regel bepaald worden. Bij een aantal poules moesten er beslissingwedstrijden gedraaid worden om te bepalen wie er zich uiteindelijk clubkampioen mocht noemen. Er waren dan ook veel verrassende uitslagen.

Na deze leuke en gezellige tweede dag waarbij elke judoka een prijs in ontvangst mocht nemen mogen de volgende leden zich clubkampioen van 2015 noemen: Amy Dekkers, Evi Millenaar, Gabriel Losekoot, Ilyas Farah, Iris Swagemakers, Luuk Haarman, Marwen Hanzouli, Nandy van Kroonenburg, Sven de Jong, Thijmen Hooijman, Verena Ratterman

Volgende week zijn de oudere jeugd en de senioren aan de beurt.

Wilt u meer informatie over judo bij judoschool Blaauw kijkt u dan eens op de site www.judoschoolblaauw.nl.