Laatste editie
Twitter

De sporthal op het schitterend vernieuwde sportpark van sv KDO in De Kwakel vormt ook dit jaar weer het toneel voor het leukste zaalvoetbaltoernooi uit de regio, het Quakeltoernooi! Sinds de start in 1985 is het toernooi uitgegroeid tot een van de grootste zaalvoetbaltoernooien waaraan meer dan 40 teams uit de wijde omtrek deelnemen.

De herenteams worden ingedeeld in vijf poules van zes teams en spelen op zaterdagavond 7 en 21 December, 11 en 25 Januari en 1 Februari hun voorronde. De winnaars van elke poule gaan door naar de finale-avond die gespeeld wordt op zaterdag 8 Februari, waarin zij tegen elkaar strijden om de eindoverwinning.

De damesteams worden ingedeeld in twee poules van zes teams en spelen op 14 December of 18 Januari op twee speciale damesavonden hun voorronde. De nummers 1 en 2 van elke poule gaan vervolgens ook door naar de finale-avond op 8 Februari. Tussen de herenwedstrijden door spelen zij tegen elkaar om de overwinning.

U kunt zich via de vernieuwde website, www.quakeltoernooi.nl inschrijven voor één van de zaterdagavonden en daarbij ook aangeven welke data uw voorkeur hebben.

U kunt het Quakeltoernooi ook volgen via Twitter (#quakeltoernooi) en Facebook, zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws!