Laatste editie
Twitter

Ice Man bij het Amtelhof

wim-hof ice

Luid applaus klonk er van Nederlanders, Duitsers, Amerikanen en Chinezen als The Iceman (Wim Hof) weer een record verbrak. The Iceman is misschien in andere landen nog wel bekender dan in zijn eigen land door het alsmaar verbreken van records op kanalen als Discovery Channel, BBC, National Geographic, NBC. Hij was te zien op de Duitse, Amerikaanse en Chinese televisie als hij opnieuw een record vestigde door zolang mogelijk in een cabine te zitten, waarbij het ijs hem tot aan zijn nek stond. The Iceman heeft hiermee aangetoond waar het menselijk lichaam toe in staat is zodra je je daar fysiek en mentaal toe zet.

 

Alhoewel Wim Hof nog altijd een uitdaging ziet in het verbeteren van zijn huidige prestaties, ziet hij nu vooral de uitdaging om jou te laten inzien welke mogelijkheden van je lichaam je allemaal onbenut laat. Door de juiste training en oefeningen maak je je lichaam sterker en weerbaarder tegen ziektes. Door het Radboud UMC is begin 2014 aangetoond dat men het “autonome” zenuwstelsel kan beïnvloeden door de Wim Hof Methode (WHM) te leren en te beoefenen. Iets wat tot op dat moment als onmogelijk werd geacht.

Wim-Hof (1) ice

 

Op 4 juli komt Wim Hof een workshop geven bij het Amstelhof in Uithoorn. In een workshop wordt er uitgebreid uitleg gegeven over fysiologie en de werking van de geest. Tijdens de workshop worden er ademhalingsoefeningen gedaan waarmee je het zenuwstelsel kunt beïnvloeden. Hierdoor merk je direct dat je een groter vermogen hebt met dezelfde energie. Ook gaat Wim dieper in op de vragen: wat is concentratie en hoe raak je zo goed mogelijk geconcentreerd, zodat je met succes doelgericht kunt werken. Door de oefeningen en technieken zorg je voor een zenuwstelsel dat rustiger en meer in balans is.

dsc0047 ice

Indien u interesse in of vragen over de workshop heeft kunt u contact opnemen met het Amstelhof door te bellen naar 0297-531855 of een mail te sturen naar Frank.vahle@amstelhof.com.