Laatste editie
Twitter

 

HSV’69 in De Hoef is onlangs gestart met een damesteam 35+. Dit is een spelvorm waarin op een half veld 7 tegen 7 wordt gespeeld onder de supervisie van de KNVB. Zij organiseren in het voor en het na seizoen een 4 tal toernooien op de vrijdag. Een voordeel hiervan is dat je in het weekeinde geen verplichtingen hebt.

foto dames 35+

Wat als een grap begon op een mooie zaterdagochtend in de HSV kantine begint serieuze vormen aan te nemen. Het eerste team is opgestart. Nadat dit nieuws bekend werd waren er al snel een aantal aanmeldingen van dames die het wel zagen zitten om een potje te gaan voetballen. Ook zijn trainers en een sponsor al snel gevonden. Massagesalon Vienna heeft de dames in een schitterend tenue gestoken ! Heel erg bedankt hiervoor.

 

Inmiddels hebben de dames al een aantal toernooien en oefenduels achter de rug. Ondanks dat (nog) niet alle wedstrijden worden gewonnen zijn de dames fanatiek aan het trainen geslagen en is er een goede sfeer binnen het team. Dit staat namelijk naast het spelen van voetbal ook hoog in het vaandel van HSV’69.

 

Lijkt het je leuk om te komen voetballen, kom dan gerust eens een kijken. Je bent van harte welkom !

De dames zijn ingedeeld en in september start de volgende ronde met 4 toernooien op de vrijdagavond. Er wordt dan een poule van 3 á 4 wedstrijden afgewerkt. Ook wordt er regelmatig een oefenwedstrijd georganiseerd. De training vindt plaats op de dinsdagavond van 20:15- 21:30 aan de Schattekerkerweg in De Hoef. Voor informatie kun je bellen naar T. van Os: 0297 287 118 of kijk op de website: www.hsv69.nl