Laatste editie
Twitter

 

Na drie maanden van hard werken aan een vooraf opgesteld projectplan en het werven van stemmen om zoveel mogelijk punten binnen te halen heeft HSV ’69 de andere vier finalisten ver achter zich gelaten. Afgelopen maandag om 12.00 uur sloot de stemming. Onze vaste contactpersoon van de Foundation belde ons met het heugelijke nieuws dat we ons terecht winnaar mogen noemen van de eerste projectronde van 2014 en hier is een bedrag van 18.750 euro aan verbonden voor de club.

Dit bedrag heeft in het projectplan al een bestemming gekregen. Het is niet vrij te besteden.

Ons project heet niet voor niets ‘HSV ’69 scoort op kunstgras’. De plannen moeten nog verder uitgewerkt worden. Dit gaat in april zeker gebeuren. De contacten met de gemeente zijn goed.

winnaar KJHF

De Klaas-Jan Huntelaar Foundation steunt amateurvoetbalverenigingen met maatschappelijke projecten.  Begin december 2013 kwam het bericht dat we HSV ’69 mochten presenteren voor een vakjury, voorgezeten door dhr. D. Huntelaar. Met vier andere clubs werd vanaf 1 januari 2014 de finale gespeeld. We zijn als bestuur niet alleen deze competitie aangegaan. Een heel team van vrijwilligers heeft ons de afgelopen maanden daar waar nodig was geholpen. Hier willen we alle lieve mensen die de moeite namen om even naar ons verhaal te luisteren en op ons wilden stemmen HEEL HARTELIJK BEDANKEN.

In het kort staan we stil bij de acties die er zijn geweest. In het projectplan is er aandacht voor het gedachtegoed waar Klaas-Jan Huntelaar voor staat. Dit vertaalt zich in thema’s als duurzaamheid, gezondheid en samenwerking.

Een aantal acties die we samen als gevolg van het projectplan hebben uitgevoerd willen we u niet onthouden. Dit geeft een beeld van de omvang van het geheel. Om ons project handen en voeten te geven hebben we steun gezocht bij de deskundigen van de KNVB en de NHV. Zij blijven ons begeleiden met de aanleg van een kunstgras mat bij HSV’69.

Want het is wel duidelijk geworden, dat de club zonder kunstgras te weinig trainingscapaciteit heeft. Om stemmen te werven zijn we heel snel begonnen. En wel in de eerste week van januari op elke nieuwjaarsbijeenkomst die zich maar voordeed. De nieuwjaarsreceptie van de gemeente bijvoorbeeld. Waar u uw stem digitaal kon invoeren of we kwamen met een lijst langs. Van de vakjury hadden we in december herkenbare T-shirts gekregen als werkkleding. Deze zijn dan ook meermalen gebruikt. De C1000-Visser en de firma Bosman-Van Zaal hebben ons zeer geholpen met mobiel internet faciliteiten. Hierdoor konden we op locatie met tablets direct stemmen invoeren. We konden de site tonen reclame maken voor de Klaas-Jan Huntelaar Foundation.

Bij Radio Rick FM konden we deze periode ons verhaal kwijt in het sportprogramma op zondag tussen twaalf en twee. De omliggende verenigingen zijn we ook dank verschuldigd. Bij iedereen waren we welkom om stemmen te werven. Tja waar bent u ons niet tegen gekomen, de markt in Uithoorn, het plein in Mijdrecht, allemaal mogelijk door het mobile internet.

Binnen het thema duurzaamheid hebben we het goed voor elkaar. Als club wordt het afval gescheiden, papier, plastic, glas en kleding. De container voor restafval is bij ons dan ook zeer klein. Binnen het thema TEAM: “Together Everyone Achieves More” is er een zeer geslaagd buffet georganiseerd. Handen uit de mouwen en koken maar. Een drie gangen diner voor tien euro, waar vind je dan nog. Maar het belangrijkste van allemaal, even bij kletsen en hoop gezelligheid. De kers op de taart was het bezoek van de vakjury. Zo konden we ook daadwerkelijk onze accommodatie laten zien en de problemen bespreken en de mogelijke oplossingen voorstellen. Want HSV ’69 is niet alleen een sportclub, maar ook een ontmoetingsplek voor De Hoef. Jong en oud komt er samen. Met bingo, sport en spel en het veilingfeest. Volg de website www.hsv69.nl. Wij als bestuur zijn trots dat we deze prestatie hebben neergezet.