Laatste editie
Twitter

Op zondag 16 juni organiseert Rob Szepesi (Tacoyotrainer sinds 2002) een gratis workshop TACOYO in sporthal de Meent van 10.00 -11.30 uur. Deze training is erg bijzonder omdat er een LIVE muziekoptreden van Pianist Aris van Hoelaken zal plaatsvinden. Tijdens deze leuke interactieve workshop TACOYO nemen we je mee in de thema’s Ademhaling, Bewegen en Ontspannen. We laten je ervaren hoe jouw lijf op stress reageert en hoe je er vanaf kan komen door verschillende oefeningen te doen die allemaal in de Tacoyoles voorkomen. De training is voor iedereen na aanmelding gratis toegankelijk, maar vol = vol.

Wie is er niet druk tegenwoordig?  De wereld lijkt steeds maar sneller te gaan. Eén op de zes mensen heeft stressklachten.  We kunnen de tijdsdruk vaak niet omdraaien met alle gevolgen van dien. Het enige wat we kunnen doen is er anders mee omgaan door op tijd een ontspanningsoefening te doen. Tijdens een TACOYO les bouw je eerst spanning op door je in te spannen en vervolgens die spanning weer los te laten. Zo train je dus eigenlijk je eigen weerbaarheid in drukke periodes en daar krijg je ook nog eens een superconditie van.

Maar vergis je niet TACOYO is geen Yoga. Het is een pittige groepsles dus je werkt ook echt aan je conditie, maar wel op je eigen tempo natuurlijk. Iedereen jong, oud, man en vrouw kan meedoen aan de training.  We doen ook geen ingewikkelde pasjes, want bij TACOYO gaat het om lekker te bewegen zonder na te denken. TACOYO is een training voor iedereen die bewust wil sporten en ontspannen in één enkele training.

Deze gratis workshop is extra leuk omdat er een LIVE muziekoptreden van pianist, Aris van Hoeflaken zal plaatsvinden tijdens de training. Aris treedt vaak op bij TACOYO omdat hij perfect aanvoelt welke muzikale omlijsting de ontspanningsoefeningen nodig hebben. Kortom een evenement om niet te missen.

Ben jij geïnteresseerd in de thema’s Ademhaling, Ontspanning, Bewegen en LIVE muziek of wil je gewoon TACOYO eens uit proberen? Mis dit evenement dan niet, je bent bij deze van harte welkom. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden via onderstaande link en wees er snel bij want vol = vol.

www.tacoyo.nl/amstelveen