Laatste editie
Twitter

Behalve de challenge hebben ze speciaal voor jullie de Fit Expert sessies opgezet. Zij gaan op verschillende zaterdagen in 2018 en 2019 workshops geven waarin ze de basistechnieken van bekende oefeningen je (opnieuw) gaan aanleren en uitleggen. Ze doen dit omdat ze zien dat deze oefeningen vaak verkeerd worden uitgevoerd. Hierdoor mis je kansen om het maximale uit je training te halen, maar zorgt het er vooral voor dat je (op den duur) last kunt krijgen van blessures. En dat is zonde!

Ze beginnen bij de basis. Zet je ego aan de kant en kom de technieken leren zoals ze horen om daarna direct beter te kunnen presteren in je eigen training. En het leuke is, voor WLC’ers* is deelname helemaal gratis! Ook niet WLC’ers zijn van harte welkom natuurlijk, en aan hen vragen ze maar een kleine vergoeding.

Op de Facebook pagina staan alle Fit-Expert Sessies al klaar. Iedereen dient zich aan te melden voor deze worshops omdat er maar een aantal plekken beschikbaar hebben. Dit kun je doen via huns rooster of door een mailtje te sturen naar: info@wlc-trainingen.nl.

 

P.s. kerst lijkt nog zo ver weg, maar de kerstballen bootcamp is terug! En deze bootcamp staat nu al op het rooster 🙂 #voorpret