Laatste editie
Twitter

Geslaagde Workshop grenzen stellen

Afgelopen zondag 31 januari heeft Denise Rösken van Rösken Coaching een nieuwe workshop ‘grenzen herkennen en grenzen stellen’ gegeven bij de Amstelhof in De Kwakel. Uit onderzoek is gebleken dat als je te vaak over je persoonlijke grens gaat, dit stress oplevert en zelfs tot lichamelijke en geestelijke klachten kan leiden. Door je bewust te worden van je eigen grenzen kun je ze op tijd aangeven en zo stress reduceren of zelfs voorkomen.

Om meer zicht te krijgen op grenzen en ze beter te leren aangeven heeft Denise Rösken, coach en trainer en eigenaar van Rösken Coaching, een workshop ‘grenzen herkennen en grenzen stellen’ ontwikkelt. Tijdens deze workshop hebben de deelnemers zelf, door verschillende oefeningen te doen hun eigen grenzen beter in beeld gekregen. Ook hebben zij praktische tips gekregen hoe zij hun grenzen beter aan kunnen geven.

De reacties na de workshop waren heel positief! Vooral de persoonlijke benadering werd als erg prettig ervaren. Een andere deelnemer gaf aan dat de workshop haar veel inzichten had opgeleverd.

Naast workshops en trainingen coacht Denise ook mensen 1 op 1. Door te luisteren, vragen te stellen en door oefeningen te geven, helpt Denise je met een vraag waar je zelf niet verder mee komt. Dit doet zij op locatie Amstelhof Sport & Health Club of vanuit haar praktijk in haar woonplaats Nieuwveen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Rösken Coaching: www.roskencoaching.nl of contact opnemen met Denise:info@roskencoaching.nl