Laatste editie
Twitter

Verbeter je sportprestaties onder deskundige begeleiding

Als sporter weet u hoe belangrijk het is om pijnvrij te kunnen bewegen. Dit is niet altijd vanzelfsprekend. Fysiofitness bij Fysio & Fitness Kudelstaart-Aalsmeer is een uitstekende manier om uw conditie en kracht te verbeteren. Als aanvulling op een behandeling, individueel of als u gewoon meer begeleiding wilt bij het sporten. Denk aan het verbeteren van specifieke technieken of aan het voorkomen van een blessure.

Veilig en effectief

Het voordeel van Fysiofitness is dat u traint in een kleine groep, onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut. Tijdens de intake nemen we diverse testen af en maken we een helder trainingsprogramma op maat, dat we regelmatig bijstellen. Tijdens het uitvoeren van de oefeningen wordt u voortdurend begeleid. Zo weet u zeker dat uw training veilig en effectief is. Bij Fysio & Fitness Kudelstaart-Aalsmeer maken we gebruik van een modern ruim opgezette trainingsruimte met veilige apparatuur waar iedereen snel vertrouwd mee raakt.

Ruime ervaring sportblessures

Raakt u onverhoopt toch geblesseerd, dan staat ons team van fysiotherapeuten voor u klaar. Bij Fysiotherapie zijn therapeuten met ruime ervaring met de behandeling van sporters in huis. Van recreatief tot topsport. Wilt u meer zekerheid over de aard van uw blessure? Dan hebben we de mogelijkheid tot het maken van een echo.

Groepstrainingen

Naast sportfysiotherapie en sportmassage bent u bij ons aan het juiste adres voor onder meer bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie en manuele therapie. Ook bieden wij groepstrainingen aan waaronder een wandelgroep en ZwangerFit. Bekijk snel onze website voor ons complete aanbod!