Laatste editie
Twitter

Doel van Fit4EveryBody is het aanbieden van een compleet aanbod op het gebied van Voeding, Gezonde & Actieve levensstijl en Beweging voor iedereen.

In april jl is er een samenwerkingsverband ontstaan tussen Sportdocent Jos Kooijman (links op de foto) en Welzijnscoach Marja van den Berg. Beide dames blijken een gezamenlijke missie te hebben: ‘We gunnen andere mensen lekker in hun vel te zitten door ze te helpen hun lichaam in balans te brengen en te houden’.  Jos ondersteunt mensen daarin vanuit haar passie voor sport en bewegen. Marja doet dat vanuit haar doel om anderen bewust te maken van de relatie tussen voeding en gezondheid.  Met meer informatie,  voldoende oefening en gerichte persoonlijke coaching helpen zij je zo bewuste keuzes te maken.

 

Hoe zou het voor je zijn om lekker in je vel te zitten?

Of je nu man of vrouw, jong of oud, topfit of niet, iedereen kan deelnemen en bereikt zijn/haar persoonlijke doelen. Je lekker energiek voelen, lekker op gewicht blijven of zelfs een maatje minder? Jos en Marja bieden vanuit bovenstaande uitgangspunten en gezamenlijke doelstelling voor de tweede keer een leerzame en actieve cursus aan: Fit4EveryBody. Tijdens de cursus leer je hoe je zich op een gezonde en verantwoorde manier energieker kunt voelen en wanneer je dat wilt ook kunt afslanken. Wat betekent het voor je om je lichaam deze keer ook in balans te houden?

Want wat wil je graag veranderen?

Aan het begin van de cursus ontvangt iedere (potentiële) deelnemer een Gratis lichaams- en voedingsanalyse. Daarin wordt besproken wat je doel is en wat je nodig heeft om dat doel te behalen. Dit kan zijn energieker voelen, lekker op gewicht blijven, afslanken of gewoon lekker in je vel zitten.

Wat kun je verwachten?

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van maximaal 2 uur. We starten buiten met een actieve wandel- en krachttraining (=Fitwalk). Deze wordt voor iedereen op eigen niveau afgestemd. Daarna is er een weegmoment (gewicht, vet%, BMI, buikvet) en een leerzame interactieve les over voeding en gezondheid (10 onderwerpen). Dit alles onder het genot van een kop thee en een heerlijke voedingsshake voor een beter herstel na het sporten. Wekelijks kun je je vragen kwijt bij bij de coaches.

Met wie ga je de uitdaging aan?

De cursus is bedoeld voor iedereen van 18 jaar of ouder. Je kunt je individueel opgeven, maar ook als groep collega’s, familie of vriend(inn)en.

De cursus start op:

Dinsdagavond 10 september om 19.00 uur Locatie: Zwaan 38, 3641 WE Mijdrecht

De kosten zijn per les slecht €6 pp. Het volledige bedrag van €60 contant te voldoen bij aanvang van cursus. Kun je op 10 september niet starten. Je kunt elke dinsdagavond instromen. VOL = VOL

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je bellen of een email sturen naar:

Marja van den Berg, Welzijnscoach, tel: 06-12323154, email: marjavandenberg57@gmail.com