Laatste editie
Twitter

Op zondag 30 augustus 2015 zijn de nieuwe all wheather banen bij TV De Ronde Vener officieel geopend.

Dit zijn banen waar het gehele jaar op getennist kan worden. Het bijkomende voordeel is dat deze banen weer snel bespeelbaar zijn na een regenbui.

TV De Ronde Vener had sinds 2006, als eerste in de gemeente Mijdrecht, al vier all wheather banen aangelegd. Deze waren aan vervanging toe omdat het water niet meer goed doorliep en de bestaande baansoort niet meer gemaakt wordt.

Na een intensieve evaluatie periode is er gekozen voor de baansoort Probounce. De evaluatie periode bestond uit het houden van een enquête onder de leden. Wat is hun voorkeur voor een baansoort, welke eigenschappen vinden zij belangrijk waaraan een baan moet voldoen.

Tijdens de competitie, die in april en mei wordt gespeeld, is ook gevraagd aan de leden of zij de verschillende baansoorten waarop gespeeld wordt te evalueren. Daarnaast is er met een groep mensen proef gespeeld op verschillende baansoorten. Verder zijn er met leveranciers gesprekken geweest om de technische zaken te bespreken en offertes opgevraagd. Er is veel tijd gestoken in een goede voorbereiding waarin de mening van de leden zeer belangrijk is geweest. Uiteindelijk kwam de baansoort Probounce als beste naar voren qua prijs- en kwaliteits verhouding.

Tijdens de officiële opening is aannemer Huisman bedankt voor het geweldige werk wat hij heeft verricht. Verder werd de parkcommissie bedankt voor al het werk wat zij in de voorbereiding en uiteindelijke werkzaamheden hebben gedaan.

De opening werd verricht door het jongste jeugdlid Thijs ten Dam en Marius de Jong.

DSC_1048 Gerben

 

 

 

 

 

 

 

Marius de Jong is namens de verenging nauw betrokken geweest bij de aanleg. Mede door zijn goede samenwerking met aannemer Huisman beschikt TV De Ronde Venen nu over vier nieuwe fantastische banen.