Laatste editie
Twitter

 

Vanaf half december heeft Amstelhof Sport & Health Club, samen met 49 andere zelfstandig opererende fitnessclubs, de handen ineen geslagen onder de nieuwe merknaam “FeelGoodClubs”. Hiermee is een nieuwe landelijke keten van op kwaliteit georiënteerde leefstijlcentra een feit. Naar verwachting zal het aantal aangesloten centra uitgroeien naar meer dan honderd centra, ieder met een sterke lokale binding en functie en als FeelGoodClub herkenbaar. FeelGoodClubs richten zich op die consument die bereid is te investeren in de eigen vitaliteit en daarbij kwalitatief en goed begeleid wil worden. FeelGoodClub Amstelhof in Uithoorn behoort ook tot de eerste 50 trotse pioniers.

Edwin Staal, directeur FeelGoodClubs: “Met FeelGoodClub Amstelhof als één van de eerste 50 clubs die de naam en het logo van FeelGoodClubs gaan dragen starten we een nieuw tijdperk in de fitnessbranche. Vanuit een landelijk netwerk van leefstijlcentra gaan we fungeren als regisseur voor een gezonde leefstijl waarbij “je goed voelen” ons streven is. Onder de vlag van FeelGoodClubs zijn we zowel in de regie als in de uitvoering gezamenlijk beter in staat om antwoord te geven op vele, leefstijl gerelateerde, maatschappelijke vraagstukken. We trappen vandaag daarom ook symbolisch af met de Bas van de Goor Foundation. Voor zijn Nationale Diabetes Challenge gaan we met FeelGoodClubs als verlengstuk van de zorg functioneren.” In het komende jaar zullen vergelijkbare ambitieuze initiatieven volgen.

Het initiatief gaat volledig inzetten op de preventieve werking van een gezonde leefstijl, als tegengeluid tegen de alsmaar toenemende zorgkosten. Edwin Staal: “FeelGoodClubs weten klanten op de juiste manier uit te dagen om hun leefstijl te verbeteren en zich goed te voelen.”

Bas van de Goor is zeer verheugd over de samenwerking met FeelGoodClubs voor de Nationale Diabetes Challenge in 2016: “FeelGoodClubs krijgt een faciliterende rol om in samenwerking met de eerstelijns zorgprofessionals (huisartsen etc.) de deelnemers op een laagdrempelige wijze uit te dagen tot een gezonde leefstijl. De FeelGoodCoach-filosofie, waarbij wordt gecoacht om mensen zelf meer verantwoording te laten nemen voor hun eigen gezondheid, sluit perfect aan bij wat wij willen bereiken met de Nationale Diabetes Challenge. Met de Bas van de Goor Foundation werken we aan het verbeteren we de kwaliteit van leven van mensen met diabetes door middel van sport en bewegen”.

 

Voor meer informatie:

FeelGoodClub Amstelhof

Noorddammerweg 30

1424 NX Uithoorn

0297-531855

www.amstelhof.com