Laatste editie
Twitter

Op dinsdag 25 juni speelden 60 senior+ tennissers uit De Ronde Venen en de wijde omgeving een dagtoernooi. Dit toernooi in Wilnis werd voor de 10e keer gehouden en had een zeer feestelijk karakter.  Er  deden mensen van 12 verschillende verenigingen mee. Iedereen was zeer te spreken over de comfortabele nieuwe Advantage Red Court banen.

Er waren 3 poules damesdubbel, 2 poules gemengdubbel en 1 poule herendubbel. We zagen veel leuke en spannende partijen waarin men behoorlijk aan elkaar gewaagd was.

IMG_2058 wilnis IMG_2088 wilnis

Tussendoor genoot men van een heerlijke gezonde lunch met verse broodjes en salades.  Na afloop zorgde het smartlappenkoor voor een vrolijke omlijsting van de prijsuitreiking.  Ter gelegenheid van het tienjarig jublileum konden alle deelnemers gratis iets eten uit de befaamde eettent van het Wilnis Open. In het namiddagzonnetje was het nog lang erg prettig vertoeven op het terras.

 

 

 

 

De poulewinnaars zijn:

Gemengddubbel 1: Jan van Bodegem en Margreet Poolman (Mijdrecht)

Gemengddubbel 2: Herman Klomp (Hilversum) en Jannie Binnendijk (Wilnis)

Herendubbel: Nic vd Burg (Wilnis) en Pieter Koopmans (Mijdrecht)

Damesdubbel 1: Nanda Nieuwhof en Alie Schutter (Loenen aan de Vecht)

Damesdubbel 2: Lydia Leeflang en Leidi Bosch (Wilnis)

Damesdubbel 3: Swanette Verbruggen (Vinkeveen) en Hetty van Veen (Mijdrecht)

 

De organisatie kijkt met tevredenheid terug op een geslaagde, maar vooral gezellige dag.

 

In de regio zijn meerdere ééndagstoernooien voor 50+ tennissers. Informatie  en inschrijfformulieren kunt u downloaden  via de website van de KNLTB.