Laatste editie
Twitter

Abcoude- Op zondag 24 juni was weer de jaarlijkse eindshow van Dansstudio Sundance Abcoude te bewonderen in de Boei in Vinkeveen. Met als thema: Tijdmachine. Na weer een jaar lang trainen mochten de 250 dansers, onder leiding van Sunnie Maijer,  een onvergetelijke show neerzetten waarbij er werd gedanst op muziek uit verschillende tijden. De openingsdans zelf was al een reis door de tijd waarbij Charleston muziek, Rock ’n Roll, Disco en hedendaagse popmuziek voorbij kwam.

Door de verschillende groepen die meededen was er een prachtige variatie in leeftijd, stijl en niveau. Tijdens de show werd je meegenomen terug in de tijd en kon het publiek heerlijk meezingen met de  liedjes uit Grease en en genieten van een hilarische Charlie Chaplin dans op nostalgische muziek. De tijdmachine flitste naar de toekomst waar de stoere breakdance boys hun geweldige robot dans vertoonde en mocht natuurlijk de hedendaagse Swish niet ontbreken in deze show. En als spectaculaire afsluiter dansten alle dansers samen op  Time of my life uit Dirty Dancing.

Het was een show van hoog niveau! Alle dansers verschenen elke dans weer in prachtige nieuwe kostuums en zagen er op en top uit. De docenten hebben erg hard met de leerlingen gewerkt en kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan na de zomervakantie.