Laatste editie
Twitter

Vrijdagavond 30 augustus 2013 wordt de jaarlijkse kennismakingsavond met duikschool Airdiving en duikvereniging Scubadoe ‘de Venen’ georganiseerd in zwembad ‘de Koet’ in Kockengen. De leden van duikschool Airdiving en duikvereniging Scubadoe laten op deze avond mensen die kennis willen maken met de duiksport onder water ademen.

Er zijn altijd mensen die willen leren duiken. Weet je niet zeker of het ook wat voor jou is en wil je er gewoon een keer mee kennis maken?. Dat kan: kom vrijdagavond 30 augustus naar zwembad de Koet in Kockengen je kunt vanaf 19:30 in het zwembad. De leden van duikschool Airdiving en duikvereniging Scubadoe ‘de Venen’ laten dan zien wat er allemaal komt kijken bij duiken en vertellen je over de onderwaterwereld. Vanaf 19:30 kun je met al je vragen in het zwembad terecht.

Wil je die avond ook echt een duik maken?. Geef je dan op via info@airdiving.nl of 0294-291030. Wij zorgen dan dat er vinnen, een masker en duikapparatuur voor je klaarstaan. Voorafgaand aan de duik krijg je in het kort de belangrijkste theorie uitgelegd. Zo’n lange introductieduik met veel persoonlijke begeleiding kost je € 17,50. Ga je ook een cursus volgen via onze duikschool, dan ontvang je dit bedrag als korting op je cursusgeld terug.

Wil je alleen Informatie of een rondje door het zwembad maken samen met een duiker van Scubadoe is gratis.

Meer informatie: www.airdiving.nl  of www.scubadoe.nl