Laatste editie
Twitter

 

 

Fietsen zit ons in het bloed

Nederland is een echt fietsland. Bijna iedereen in Nederland kan fietsen en heeft een fiets. Fietsen is dan ook een van de makkelijkste manieren om in beweging te komen. Als je daarbij ook nog samen met anderen kunt gaan fietsen is dat een stuk leuker en gezelliger. Zo maak je ook meteen kennis met andere fietsliefhebbers. Blijf dus niet zitten, ga lekker fietsen!

 

Amstelveense fietsdag

Om u op weg te helpen organiseert AmstelveenSport op donderdag 26 september van 08.45 – 16.00 uur de Amstelveense fietsdag. Onder begeleiding van onze buurtsportcoaches fietst u een mooie tocht door de omgeving van Amstelveen. De fietstocht wordt onderbroken door een gezellige en gezonde lunch. Het verzamelpunt is de Goudsmithal, Sportlaan 29, Amstelveen.

 

Inclusief fietscheck

AmstelveenSport organiseert de Amstelveense fietsdag in samenwerking met de Fietsersbond. Voor de fietstocht begint wordt uw fiets op veiligheid gecheckt. We geven informatie over E-bikes en u kunt, als u wilt, een fietsparcours afleggen.

 

Kosten

De fietsdag kost € 30,- per persoon. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen.

 

Inschrijven

U kunt inschrijven voor de fietsdag op www.amstelveensport.nl/fietsdag U kunt ook een e-mail sturen naar info@amstelveensport.nl onder vermelding van Fietsdag 2019 en uw voor- en achternaam en telefoonnummer.