Laatste editie
Twitter

 

Wilnis – Zondag 10 februari  organiseerde het rayon Zuid-Oost van de Judo bond Nederland, district Noord Holland het 2e ontwikkelingstoernooi van dit seizoen.

Voor judoschool Blaauw hadden zich 6 deelnemers zich ingeschreven.

Boaz Zuierveld ging heel goed hij won de partijen overtuigend mooie worpen en sterke houdgrepen. Hierdoor werd Boaz 1e in zijn poule.

Jens Lek zat in een spannende poule waarin ze aan elkaar gewaagd waren. Hij verloor één wedstrijd met een mooie worp en wist zijn volgende wedstrijden te winnen op beslissing van de scheidsrechter en met een mooie worp. Uiteindelijk werd hij 2e in zijn poule.

Wesley Daudeij heeft goed zijn best gedaan en werd 3e in zijn poule.

Emma Zeilstra en Sem Hoogendoorn zater samen in een poule en moesten ieder 4 wedstrijden maken. Sem won de onderline wedstrijd met een mooie o-uchi gari en hij werd uiteindelijk op judopunten 2e in zijn poule. Emma had het zwaar in deze jongens poule maar kon aan het eind een prijs voor de 3e plaats in ontvangst nemen.

Sylvie van Eekelen moest ook 4 wedstrijden draaien. Haar eerste wedstrijd won ze op een waza-ari met een mooie o-uchi gari en ook haar volgende wedstrijden gingen heel goed. Eén wedstrijd verloor ze op beslissing van de scheidsrechten en de overige wedstrijden wist ze te winnen. Hierdoor werd zij knap 2e in haar poule.

De kinderen gingen aan het eind van de wedstrijddag tevreden naar huis met hun medailles.

Wilt u meer informatie over judo bij judoschool Blaauw kijkt u dan eens op de site www.judoschoolblaauw.nl.