Laatste editie
Twitter

De HISWA Nationale Zeil- en surfdag maakt deel uit van de Week van de Watersport, van 30 april t/m 8 mei. Er is bij de deelnemende zeilscholen veel te beleven, er worden onder meer open dagen, zeil- en surfclinics en workshops georganiseerd. Het doel van deze landelijke dag is om zoveel mogelijk volwassenen en kinderen, die weinig tot geen zeil- en surfervaring hebben, met deze mooie vormen van watersport kennis te laten maken.

Zeilschool Aalsmeer houdt op 30 april een open dag. Meld je aan voor een gratis kennismaking met zeilen, surfen of suppen.  Vóóraf inschrijven via onze website is noodzakelijk. Voor  belangstellenden verzorgen wij een korte rondvaart in een luxe sloep langs de lesgroepen.

 

Je kunt voor een uitgebreide introductieles zeilen of windsurfen terecht op 24 april en 1 mei (10-17 uur; kosten €27,50 p.p.). Deze beide dagen zijn tevens de terugkomdagen voor onze cursisten van 2015, neem gratis 1 of meer vrienden mee die nog niet eerder les hebben gehad bij ons.

 

Weet je al of je deze zomer wilt gaan zeilen of surfen? Verzeker je dan nu van een plekje, want enkele zomerweken lopen al snel vol.

Iedereen, jong en oud, met of zonder ervaring, is van harte welkom! We bieden dagcursussen, zeilweken (ma t/m vr. 10-17uur), privélessen en in het voor- en najaar 5 aaneengesloten zaterdagen en zondagen.

Naast het geven van zeil-, surf- en catamaranlessen heeft Zeilschool Aalsmeer een uitgebreide verhuurvloot met veel zeilbootsoorten, kano’s, open motorboten en windsurfboards.  Nieuw dit jaar is de verhuur van supboards.

Nieuw Q- Cup Aalsmeer!

De Q-cup is een laagdrempelige wedstrijdserie om kinderen met het diploma Optimist CWO2 (of vergelijkbare ervaring) voor het eerst te laten kennismaken met het wedstrijdzeilen. Met ondersteuning van het Watersportverbond en het NPJ (Ned. Platform Jeugdwedstrijdzeilen) organiseren wij in samenwerking met de zeilverenigingen Nieuwe Meer en Schiphol  op de Westeinder 3 gezellige en leerzame dagen op 3, 10 juli en 17 september. De kinderen krijgen deskundige begeleiding van de zeilschool en de verenigingen. Het inschrijfgeld bedraagt  €15,- per dag, waarbij de boot(Optimist) en een heerlijke lunch zijn inbegrepen. Houd www.facebook.com/qcupaalsmeer in de gaten voor meer informatie.

 

Nieuw the Sailing Club bij zeilschool Aalsmeer

Lid worden van the Sailing Club biedt voor de zeilers vele voordelen, óók bij zeilschool Aalsmeer. Doe mee aan de Randmerentocht op 28 mei op de Westeinderplassen. Meer informatie: www.the-sailing-club.nl

 

Zeilschoolhouder Peter de Wit vertelt dat Zeilschool Aalsmeer een externe zeilschool is, die in de wijde omgeving bekend staat om zijn kwaliteit, veelzijdigheid én gezelligheid. Peter: “De basis bestaat uit een uitgebreid professioneel cursusaanbod. Daaromheen heeft zich in de loop der jaren een veelheid aan activiteiten ontwikkeld, zoals de interne opleiding tot instructeur, de cursus Vaarbewijs, schoolzeilen, naschoolse opvangzeilen, de verzorging van feesten, barbecues, watersportevenementen en deelname aan landelijke en plaatselijke watersportpromoties. In veel opzichten een uniek, boeiend en dynamisch bedrijf”.

Voel je ‘welkom op het water’ bij:  www.zeilschoolaalsmeer.nl