Laatste editie
Twitter

De 32e  editie van het Open Toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener, met als hoofdsponsor Ruijgrok Makelaars, is wederom een groot succes geworden. In de week waarin het mooie weer dan eindelijk begon in Nederland werden vele prachtige partijen gespeeld. Op de finaledag waren veel toeschouwers naar het tennispark gekomen om de finales te bekijken en om te genieten van het heerlijke eten wat ieder jaar weer prima wordt verzorgd door de vrijwilligers van tennisvereniging De Ronde Vener.

In de hoogste categorie bij de heren stonden twee nieuwe deelnemers in de finale tegenover elkaar te weten Jeroen Wichers en Roy Gomersbach. Jeroen Wichers won met 6-0 6-3. In de herendubbel 3 ging de zege naar Bas Neijenhuis en Mick van Meines die met 6-2 en 6-1 van Bas Butzelaar en Rick Corman wisten te winnen. Bij de dames ging de overwinning in de hoogste categorie naar Amy Gomersbach. Zij wist in de finale Kim Dijkstra met 6-1 6-4 te verslaan.

In de damesdubbel ging de overwinning naar Danique Bank en Patty Duinker die  Marion van Oostbree en Ilona Twaalfhoven wisten te verslaan. In de gemengd dubbel legden Danique Bank en Patrick Hengeveld beslag op de eerste plek voor Marion Oostbree en Gerben Dijkstra. Ook dit jaar werd er weer een veteranentoernooi gespeeld. In de herendubbel ging de titel in poule A naar Teun Verkaik en Ron Sabbe. Bij de dames wisten Monique Butzelaar en Jon Vennema, Petra Duits en Marijke de Graaff-Sluis, te verslaan. De gemengd dubbel werd gewonnen door Jacqueline Ruijgrok en Ton van Dijk door te winnen van Marijke de Graaf en Jan Verkleij.

Dit jaar was het alweer de 32e  keer dat het Open toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener werd gespeeld en het is wederom een zeer geslaagd evenement geweest met ongeveer 350 enthousiaste deelnemers. Gedurende de hele week is het tennispark bezocht door een groot aantal toeschouwers die genoten van de prachtige tennispartijen en het uitstekend verzorgde randgebeuren. Dit toernooi werd mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en sponsors waaronder hoofdsponsor Ruijgrok Makelaars.