Laatste editie
Twitter

Afgelopen weekend was er een allesbeslissende wedstrijd voor 2 teams van Dansstudio Sietske. Als het goed zou gaan dan mochten zij naar de landelijke finale op zondag 26 mei.

Het eerste team dat het podium op mocht was de DSS Ladies (16 jaar en ouder). Na een nette uitvoering van hun dans werden zij 4e en was het wachten op de uiteindelijke ranking voor de wedstrijd. Daarna waren de DSS Beats (11-13 jaar) aan de beurt, deze groep heeft te weinig wedstrijden mee gedaan om kans te maken op de finale maar wilde natuurlijk wel hun allerbeste optreden ooit geven. En dat hebben ze gedaan want zij wonnen de 3e prijs!

Vervolgens was het de beurt aan de DSS Army (14-16 jaar). Zij kregen lovende kritieken over hun optreden en eindigden op een prachtige 5e plaats. Ook deze groep had een wedstrijd minder mee gedaan dus maakte geen kans op de finale, de wedstrijden vielen vlak voor de proefwerkweek en uiteraard vinden wij school veel belangrijker dan een finaleplaats.

Als laatste waren onze kleine dames aan de beurt. De DSS Girls (t/m 10 jaar) maakte nog wèl kans op een finale plaats. Maar zij hadden hele goede concurrentie, dus de meiden waren super zenuwachtig voor de uitslag. Toen ze hoorden dat ze 2e waren geworden, toen ging het dak eraf. Ook zij hebben hiermee een plekje weten te bemachtigen in de finale op 26 mei.

Dus deze wedstrijd leverde de dansstudio 2 bekers en 2 finaleplaatsen op! Het was een geweldige dag en de docenten zijn trots op alle dansers.

 

De finale vind plaats op 26 mei in het Kennemer Theater in Beverwijk.