Laatste editie
Twitter

Dansstudio Sietske bestaat 5 jaar!

Na 4 geweldige seizoenen staat Dansstudio Sietske aan de start van het 5e jaar. Het eerste lustrum is al bijna een feit. Ook dit jaar worden weer diverse nieuwe lessen aangeboden. Voor volwassen komen er naast de yoga ook danslessen in diverse niveaus. Voor de jongere dansers wordt er naast de normale streetdancelessen en de musicalles ook ballet aangeboden en, waar iedereen het nu al over heeft; de Dance, Dance, Clipdance lessen. Het concept is hetzelfde als in het tv-programma Dance, Dance, Dance, waarbij de dansers de choreografie aanleren van een originele videoclip van bijvoorbeeld Michael Jackson, Lady Gaga of andere grote artiesten!

Dansstudio Sietske zal ook dit seizoen meewerken aan diverse evenementen in De Ronde Venen. Op die manier kunnen alle leerlingen deelnemen aan meerdere optredens. Voor de vier wedstrijdteams staan daarnaast nog verschillende danswedstrijden op het programma, waarin zij gaan proberen hun Nationale titel te verdedigen.

De kerstvoorstelling van dit jaar zal geheel in het teken staan van het vijfjarig bestaan.

De leerlingen van Dansstudio Sietske kunnen niet wachten om u te verbazen met hun talent en zien u graag bij één van de optredens.