Laatste editie
Twitter

 

Jongst leden zondag 30 maart 2014 werden in sporthal de Vlinder de NDO Festivalkampioenschappen georganiseerd.

Al vroeg  in de morgen, na een uurtje minder slapen een zaterdagavond met veel mensen alles te hebben opgebouwd, kwamen zo rond 8 uur de eerste dansers vanuit het hele land aan. Om 10 uur werd de officiële gedaan door Wethouder Elkhuizen.

Na een kort woordje voor de organisatie ging hij de zaal in om eens te horen waar nou al die groepen vandaan komen. Hij wenste tot slot alle deelnemers en de organisatie succes en dat het maar een mooie sportieve dag mocht worden.

De Stars en de Prinsengarde opende het Kampioenschap met een daar voor speciaal ingestudeerde extra dans. Waarbij de jongste meiden trots met de Nederlandse vlag op kwamen lopen. Ondanks het mooie weer zat de zaal de gehele dag goed vol met enthousiast publiek die van 55 dansen konden genieten, met natuurlijk ook onze meiden van CV de Plasduikers.

Burgemeester Buijserd was ook nog een paar uur te gast, en vertelde aan de voorzitter van de vereniging dat hij erg onder de indruk was, van wat die dansers allemaal neer wisten te zetten.

Halverwege de dag werden de eerste bekers en titels uitgereikt aan de Minioren en Junioren dansers, dit werd gedaan door de voorzitter van de NDO, Jeugdprinses Yvette en Hofdame Roos. Toen was het de beurt aan de Jeugd en Hoofdklasse.

Na dat zij ook al hun dansen aan de jury hebben getoond werden ook hier de bekers uitgedeeld, en werd CV de Plasduikers bedankt namens de voorzitter van de NDO. Vooral voor de mooie en gezellige entourage .

Nadat alle kampioenen op het podium hun beker in ontvangst hadden genomen werd er nog een klein feestje gevierd met de toepasselijk muziek ‘ we are the champions”. De meiden van de plasduikers hebben nu even rust, maar gaan half april weer hard aan het werk om te trainen voor het nieuwe seizoen.

Dus wil jij volgend jaar ook op het kampioenschap staan, kom dan gezellig dansen.

Vanaf 6 jaar ben je iedere maandag hartelijk welkom in Wapata in Ter aar.