Laatste editie
Twitter

Van woensdag 2 tot en met zondag 13 september waren dit jaar de clubkampioenschappen bij Tennisvereniging De Ronde Vener in Mijdrecht. De clubkampioenschappen zijn wederom gesponsord door Le Mans Koeriers. Ook dit jaar waren de clubkampioenschappen voor de jeugd en de senioren gelijk, wat net als voorgaande jaren een groot succes was.

jeugdclubkampioenen gerben

 

De categorieën waren enkel rood, enkel oranje, dubbel oranje, enkel groen, dubbel groen, ME tm 14, MD tm 14, JE tm 14, JE tm 17 en JD tm 17. Alle categorieën waren poule wedstrijden,  waardoor er meerdere wedstrijden zijn gespeeld. Voor de deelnemers ME tm 14 en JE tot en met 17 jaar was er een extra prijs. Naast de beker die bij hun behaalde 1e plaats hoorden, mogen zij ook de wisselbeker voor een jaar mee naar huis nemen! Dit jaar waren dit Demi Andriessen en Jimmy Kok, zij zijn de Jeugd-Clubkampioenen van De Ronde Vener.

 

Voor in het weekend had Automotive-centre van Nieuwkerk en GT-Bunck een leuke verrassing: elk kind mocht op hun kosten een lekker bakje patat en een ijsje halen! Op deze manier willen we deze twee sponsors hartelijk bedanken, jullie hebben ons fantastisch geholpen!

Naast deze clubkampioenschappen organiseren wij nog verschillende andere jeugdtoernooien. Als u of uw kind interesse heeft kunt u altijd bellen met Karin Marsen 06-51414319. Voor

meer informatie kunt u ook kijken op de website: www.tvdrv.nl