Laatste editie
Twitter

Bridgeclub Nieuwer Amstel (BCNA)

Fitness for the mind. Bridge is een fascinerend kaartspel waarbij de hersenen flink aan het werk worden gezet. Ook is het een zeer sociale denksport. Voor een robbertje bridge zijn vier personen nodig. Je speelt het spel met een ‘partner’ en elk spel duurt ongeveer acht minuten. Omdat je steeds tegen andere paren speelt, ontmoet je al kaartend veel verschillende mensen.

Bridgeclub Nieuwer Amstel is een van de grootste bridgeclubs van Amstelveen. Er wordt gespeeld op maandag-, dinsdag- en woensdagavond in competitieverband. Leden zijn altijd welkom en mogen de eerste paar keer gratis meespelen, “om sfeer te proeven”.

Zomerbridge

Gedurende de zomermaanden organiseert BCNA zomerbridge. Van 18 juni tot en met 27 augustus is er gedurende 11 weken elke maandagavond gelegenheid om gezellig een kaartje te leggen.

De locatie is het MOC gebouw aan de Lindenlaan 75 te Amstelveen.

Er wordt gespeeld in meerdere lijnen, waaronder een aparte lijn voor beginners. Speelt u  nog niet zo lang en vindt u het wellicht een beetje eng om tegen anderen te spelen, schroom dan niet om u aan te melden voor de zomerdrives “beginnerslijn”. Door vaak te spelen gaat uw spelniveau omhoog en uw angst naar beneden.

De kosten voor de zomerdrives bedragen € 3 per persoon per avond. Elke avond zijn er in iedere lijn een paar prijzen te winnen, waaronder een flesje Ketel1 gesponsord door Nolet Distillery.

De zomerdrives beginnen om 19:45, en aanmelden kan aan de zaal vanaf 19:15 (neem uw bondsnummer mee).

Soms kan het erg druk zijn en om dan zeker te weten dat er nog een plaatsje is kunt u ook vooraf aanmelden:

– via email naar h.j.duursma@casema.nl, vermeld daarbij uw beider naam en bondsnummer(s);

– of via de website van BCNA (www.nbbclubsites.nl/club/1031; zie Agenda – Zomerdrive).

BCNA is aangesloten bij de NBB, de Nederlandse Bridge Bond, en daarom worden er automatisch ook meesterpunten toegekend. Bij aanmelding wordt verzocht het NBB-nummer van beide spelers te vermelden, zodat de meesterpunten kunnen worden bijgeschreven. In de omgeving van het MOC gebouw is voldoende (gratis) parkeergelegenheid te vinden.

Wij zien u graag op een van de zomeravonden bij BCNA in Amstelveen.

Nieuwe cursus bridge voor beginners

Heeft u altijd al willen leren bridgen, maar kwam het er steeds niet van? Dan is hier uw kans!!! Bridgeclub Nieuwer Amstel (BCNA) organiseert een bridgecursus voor beginners. Zelfs voor hen die nog nooit een speelkaart in de hand hebben gehad.

De cursus start in september 2018, onder leiding van Henk Duursma, met een wekelijkse frequentie van ca. 25 lessen van 20.00 tot ca. 23.00 uur. De cursus eindigt eind mei 2019.

De locatie is het MOC gebouw aan de Lindenlaan 75 te Amstelveen

Kosten voor de hele cursus: € 65,=

Voor meer informatie en/of aanmelding:

h.j.duursma@casema.nl (of per telefoon: 020 6472613)