Laatste editie
Twitter

Speelronde drie betekende voor team 2 een vrije dag. Team 1 speelde thuis, maar dat was in Bodegraven en team 3 speelde uit tegen De Spaanse Ruiter 3 in Nieuw-Vennep.

De start van team 1 was goed met twee uit drie in de doublettenronde. Voor de samenstelling van de tripletten is nog niet de juiste oplossing gevonden. Beide tripletten verloren hun partij. Dus ook nu moest het weer gebeuren in de afsluitende doublettenronde. De equipe Ina Hoekstra/Wilma Buchner won met ruim verschil (13-2) hun partij. De equipe Henk v Rekum/Tine Siegel kon echter niet het juiste spoor vinden en verloren met 6-13. Het kwam nu aan op de equipe Niels v Diemen/Joan v Rekum om er met winst toch nog een gelijk spel uit te slepen. Dat leek te lukken want zij kwamen op een 11-6 voorsprong. De tegenstander, de Goede Worp 1 uit Den Haag, kwam sterk terug en pakte in drie werpronden de benodigde zeven punten voor de overwinning in de partij en dus de hele ontmoeting.

Team 3 vertoonde duidelijk vooruitgang ten opzichte van de vorige speelronden. In de eerste doubletten ronde won alleen de equipe Günther Jacobs/Anno v/d Wal de partij. Ook in deze ontmoeting ging de overwinning in de triplettenronde tweemaal naar De Spaanse Ruiter. In de afsluitende doublettenronde kwam het team sterk terug. Ria v Beek en Anno v/d Wal wonnen hun partij met 13-6. Günther Jacobs en Jannie v Kooten deden hetzelfde, maar met een groter verschil (13-2). Als Eva v Ark en Paul Hamstra ook zouden winnen zou het eerste punt door een gelijkspel binnen gehaald worden. Helaas lukte dat niet en ging de ontmoeting met 5-3 naar De Spaanse Ruiter.

Team 1 en 3 blijven beide dus nog even in de staart van het klassement. Op 11 november krijgen de mogelijkheid om daar verandering in te brengen. Team 1 speel da uit tegen De Spaanse Ruiter 2. Team 2 en team 3 spelen dan in Bodegraven tegen respectievelijk Kennemerland 4 en OSB 2.