Laatste editie
Twitter

Tijdens de beursvloer afgelopen najaar werd een match gemaakt tussen autodemontage en onderdelen Brabebo en badminton vereniging Veenshuttle.
De match hield in dat Brabebo vervoer zou verzorgen voor de jeugd van Veenshuttle naar een badminton clinic in Almere tijdens de open Nederlandse kampioenschappen badminton. Als tegen prestatie zou Veenshuttle een badminton clinic verzorgen voor de medewerkers van Brabebo.

Donderdag 16 maart was het zover. Acht Brabebo-medewerkers hadden zich ingeschreven waaronder natuurlijk ook Gerry Bras en haar enthousiaste dochter. Na eerst wat drinken in café De Wave van sporthal de Phoenix werd tegen halfnegen de sportzaal opgezocht. Iedereen kreeg een racket en een eerste uitleg hoe men het racket het beste vast kan houden om te slaan.

Op de baan kwam het enthousiasme al snel los. Onder begeleiding van een paar Veenshuttle vrijwilligers werd begonnen met rustig overslaan en enkele oefeningen serveren. Daarna werden teams samengesteld en kon de echte strijd beginnen. Er werd fanatiek gestreden voor de punten. Daarbij werden allerlei middelen gebruikt, zoals het net plat lopen. Ook zijn diverse snoekduiken gesignaleerd. Na een uurtje werden de eerste spieren gevoeld. Tegen halfelf werd in de zaal afgesloten en café De Wave weer opgezocht. Het harde werken had dorstig gemaakt. Ook nog een lekkere snack erbij maakte de avond compleet.

Met tevreden gezichten en voldaan gingen de mensen van Brabebo en de vrijwilligers van Veenshuttle laat op de avond huiswaarts.

 

www.veenshuttle.nl