Laatste editie
Twitter

Jaarlijks organiseert Badminton Vereniging Veenshuttle de clubkampioenschappen mix. Dit jaar werden de poules evenwichtig ingedeeld op ervaren en nieuwe leden. Naast een hoop strijd bracht dit voornamelijk ook gezellige wedstrijden.

De mix-kampioenschappen vormden de start van de jaarlijkse clubkampioenschappen. En waarbij de single en dubbel kampioenschappen op sterkte worden ingedeeld, waren de mix-wedstrijden vooral een fijne manier om ook nieuwe leden in staat te stellen om mee te doen aan echte wedstrijden. Want hoe leuk en gezellig de wedstrijden ook waren, er werd vol inzet en overgave gespeeld. Met als beloning een VVV Cadeaubon voor de winnaars!

Al met al bleken na twee weken gespeeld te hebben, de volgende personen in hun poule gewonnen te hebben:

  • Poule A: 1ste: Karin en Pieter, 2de: Annelies en Nico, 3de: Erna en Peter, 4de: Lianne en Hans vd W., 5de: Maaike en Oscar.
  • Poule B: 1ste: Jos en Frans, 2de: Henriette en Nos, 3de: Rineke en Johan, 4de: Bertien en Hanno, 5de: Iranda en Wim.
  • Poule C: 1ste: Anja en Hans B., 2de: Wilma en Jan, 3de: Rina en Han, 4de: Pauline en Eric P., 5de: Ellie en Rob Bakker.
  • Poule D: 1ste: Marieke en Rob Bl., 2de: Lizzy en Ruud, 3de: Ineke en Eric de G., 4de: Melanie en Ronald, 5de: Marja en Rob vd V.

Uiteraard met dank aan Marja en Melanie voor de organisatie en bijhouden van alle wedstrijduitslagen!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op donderdagavond 17 en 24 april kijken naar de dubbel- en op 15 en 22 mei naar de spannende single kampioenschappen! Vanaf de tribunes van De Phoenix en met een kopje koffie van sportcafé de WaVe is het leuk om erbij te zijn!

Zie ook op www.veenshuttle.nl

Zie: http://www.veenshuttle.nl/2014/03/12/clubkampioenschappen-indeling-mix-teams/