Laatste editie
Twitter

Nog meer geslaagd!

Zoals we vorige week al trots meldden nadat onze jeugd groep 2 tien gediplomeerde badmintonners had opgeleverd heeft nu ook onze jongste jeugdgroep 1 hun training seizoen met een Deeldiploma Badminton afgesloten.

Twaalf jeugdleden van 8-12 jaar lieten in de Phoenix sporthal aan hun ouders, zus en broer en vaak ook nog opa en oma zien, wat ze het afgelopen half jaar hadden geleerd tijdens hun speelavonden bij badmintonvereniging Veenshuttle.

Vier specifieke beginslagen moesten ze onder het wakend oog van maar liefst 5 examinatoren laten zien. Goede oog arm coördinatie met de ene keer kracht en de ander keer met meer souplesse maar vooral concentratie waren nodig om dit alles tot een goed einde te brengen.

Allen zijn geslaagd met eindscores die dicht bij elkaar lagen namelijk van 21 tot 27 waarbij 29 het maximum haalbare was op deze geslaagde avond.

Basisscholen kunnen badminton vervangende gymlessen van ons krijgen en in de maand april biedt onze vereniging badminton clinics aan in het kader van Kies voor Hart en Sport.

 

Zie ook op www.veenshuttle.nl