Laatste editie
Twitter

Sport doet iets met je! Speel badminton bij Van Zijderveld Amstelveen tijdens de Nationale Sportweek 2019

Tijdens de Nationale Sportweek organiseert badmintonvereniging Van Zijderveld op woensdag 25 september een open speelavond voor jeugd en volwassenen in sportcentrum De Meerkamp in Amstelveen.

Op deze open speelavond beleef je badminton zelf als fantastisch zaalsport, die geen leeftijdsgrenzen kent, die de conditie ondersteunt en waarmee je vrienden voor het leven maakt.

De open speelavond badminton bij Van Zijderveld wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Sportweek die gehouden wordt van 20 t/m 29 september 2019.

Wij dagen jeugd uit!
Woensdag 25 september kan jeugd tot 18 jaar tussen 17.30 uur en 19.00 uur zich helemaal uitleven met badminton bij Van Zijderveld. Durf jij tegen een shuttle te slaan en een training op een wedstrijdbaan mee te doen?

Speel op je eigen niveau
Volwassenen kunnen op woensdag 25 september vanaf 20.30 uur gratis een recreantentraining bijwonen in sporthal De Meerkamp. Er is gelegenheid mee te doen op je eigen niveau onder begeleiding van een gediplomeerd trainer.

Wat heb je nodig?
Eigen gymschoenen (geen zwarte zolen). Spelmaterialen zijn in de zaal aanwezig.

Aanmelden?

Wil je zeker zijn van een plaatsje op de open speelavond op 25 september? Meld je dan aan via  www.vanzijderved.nl/contact. Bellen kan ook met Jurjen Douma sr., tel: 06 14692075. Aanmelden is niet verplicht.

Informatie: www.vanzijderveld.nl/sportweek


Badmintonvereniging Van Zijderveld

Bereik je eigen top! Badmintonvereniging Van Zijderveld met meer dan 200 leden heeft een grote historie en ambitie als het om badminton gaat. De Amstelveense vereniging is in 1971 opgericht door Rob van Zijderveld en is al jaren een begrip in badmintonland. Veel spelers, zowel bij de jeugd als senioren, zijn Nederlands kampioen geworden.
Naast sportieve doelen is Van Zijderveld een club om samen veilig recreatief of in competitieverband te kunnen sporten. Ook organiseert Van Zijderveld recreatieve (familie) toernooien en verschillende uitjes.
Voor informatie: www.vanzijderveld.nl of e club op Facebook en Twitter via #vanzijderveldbv.

Wat is de Nationale Sportweek?

 

Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. We winnen veel met sport. Sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten maken dit mede mogelijk. Daarom organiseren we de NOC*NSF  Nationale Sportweek al 16 jaar!

Met de NOC*NSF Nationale Sportweek willen we zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. We gaan tijdens deze week dus lekker met zijn allen sporten en bewegen. Van 20 tot en met 29 september zetten dit jaar honderden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Daarnaast zijn er in 2019 drie host cities Nieuwegein, Den Haag & Assen! In deze drie plaatsen worden er extra veel activiteiten georganiseerd.

Kortom, een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee?

De NOC*NSF Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma.

Informatie: www.nationalesportweek.nl