Laatste editie
Twitter

Mijn hele leven heb ik al een grote interesse voor sport. Ik heb gehandbald van mijn 7e tot 23e jaar. Tegenwoordig ben ik bijna dagelijks in de sportschool te vinden om zelf te trainen en training te geven aan mijn klanten. Ik heb een ruime ervaring in de wereld van fitness/krachttraining. Tevens geef ik voedingsadvies als gewichtsconsulent en natuurvoedingsadviseur. Ik geloof niet in tijdelijke diëten, trainingsprogramma’s, enz. De mens is gemaakt om te bewegen en producten te eten die gemaakt zijn door de natuur. Iemand is op zijn/haar best met een gezonde leefstijl. Hierin hoort dus beweging en gezond eten.

Na afronding van mijn VWO heb ik bewegingswetenschappen gestudeerd met als specialisatierichting ‘Sport’. Tijdens deze opleiding is, ben ik geïnteresseerd geraakt in sportpsychologie en heb ik me verder verdiept in verschillende sportpsychologische onderwerpen. In het laatste jaar van deze opleiding heb ik succesvol deelgenomen aan het Europese programma ‘European Masters of Sport and Exercise Psychology’. Daarna ben ik begonnen met de postacademische opleiding tot praktijksportpsycholoog. Deze opleiding heb ik afgerond in januari 2010 en ben ik geaccrediteerd. Sindsdien mag ik mezelf praktijksportpsycholoog VSPN® noemen en ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan. Ik heb ervaring opgedaan in de sporten handbal, voetbal, tennis, rugby, zwemmen, hardlopen, golf en squash.

Dus als u meer informatie wilt over sportpsychologie, voeding en/of personal training neem dan contact op met mij : info@anoekdevoogd.nl.