Laatste editie
Twitter

Amstelveen-14 december 2015- Genomineerden Rabobank  Stimuleringsprijs voor Jong Talent 2015 en Rabobank Aanmoedigingsprijs voor Jong Talent 2015 zijn bekend.

Op 11 december heeft een deskundige jury zich in het hoofdgebouw van de Rabobank gebogen over de vele aanmeldingen voor de Rabobank talentenprijzen 2015.

De Rabobank stelt voor de Rabobank Stimuleringsprijs voor Jong Talent geldprijzen ter beschikking van € 500 voor de winnaar, € 350 voor de tweede plaats en € 250 voor de derde plaats. Deze prijs wordt uitgereikt voor jongens en voor meisjes. Daarnaast stelt de Rabobank € 250 ter beschikking voor de Aanmoedigingsprijs voor Jong talent. In totaal wordt er een keuze gemaakt uit 130 talenten die aangemeld zijn bij het Sportbedrijf als topsporttalent.

Onder leiding van voorzitter Rien Alink kregen onderstaande talenten de meeste punten van de juryleden. Wie uiteindelijk met de titel Rabobank Stimuleringsprijs voor Jong Talent 2015 en Rabobank Aanmoedigingsprijs voor Jong Talent 2015 ervan door gaat, wordt op donderdag 21 januari 2016 bekend gemaakt, tijdens de jaarlijkse Kampioenenhuldiging in de Emergohal. De kampioenenhuldiging is alleen op uitnodiging bij te wonen.

De genomineerden:

Rabobank Stimuleringsprijs 2015 voor Jong Talent  jongens:

Daniël Giacon (schermen), Davy Heijsteeg (triatlon), Enzo Leijnse (wielrennen).
Rabobank Stimuleringsprijs 2015 voor Jong Talent meisjes:

Felice Albers (hockey), Janna Visser (atletiek), Lisa Pelk (turnen).
Rabobank Aanmoedigingsprijs voor Jong Talent  2015 jongens

Kaj van den Heuvel (tennis), Boyd van Leeuwen (karate), Suhayl Nawar (schermen).

 

Rabobank Aanmoedigingsprijs voor Jong Talent  2015 meisjes

Isabel van den Berg (atletiek), Nienke van Dok (schaatsen/atletiek), Kiki Rijk ( tennis).

 

 

De Jury:

De jury van de Rabobank talentprijzen bestond uit: Nick Maarse en Pui Wu , Rabobank Vecht en Amstel, Amstelveen; Rien Alink (voorzitter); Jan Tonkers  (manager afdeling Sportservice, Sportbedrijf Amstelveen);  Peter van Noord;  Ron Berteling; Sophie Klumper (oud winnaar  Rabo Stimuleringsprijs); Guido Albers; Frits Barend en  Agnes Brunninkhuis.

Voor aanvullende informatie kunt u zich wenden tot Agnes Brunninkhuis, 088- 8585105