Laatste editie
Twitter

 Bankrasfestival & Proeverij

Donderdag 21 juni is het feest in de wijk Bankras Kostverloren! Een mix van sport en lekker eten & drinken zal iedereen een echt festivalgevoel geven. Ook zijn er optredens van bands van de Muziekschool Amstelveen en Circus Pretpiste.

 

Lekker bewegen

Om 16.00 uur gaat het terrein bij Scholengemeenschap Panta Rhei open en kunnen kinderen en volwassenen meedoen aan verschillende sportactiviteiten door verenigingen en aanbieders uit de wijk.

 

Buurtproeverij

Vanaf 17:15 uur worden de bewoners uitgenodigd om zelf een gerecht mee te nemen en te delen met de buurt tijdens de Proeverij op het schoolplein. Naast deze gerechten zorgen ook Brentano, de Kwaliteitsmarkt en de ouders en leerlingen van Bredeschool Omnibus, OBS de Schakel en SG Panta Rhei voor lekkere hapjes.

Onderdeel van het programma is de jaarlijkse uitreiking van de Bankras Awards. Hierbij worden bewoners die het afgelopen jaar veel voor de buurt hebben betekend, in het zonnetje gezet. Doel van de Proeverij en uitreiking van de Bankras Awards is om buurtbewoners en partners dichter bij elkaar te brengen in een gezellige omgeving.

 

De toegang is gratis, iedereen is welkom en het is niet nodig om aan te melden. Wij hopen u te zien!

 

Programma

16.00 uur: Opening Festivalterrein voor sport activiteiten

17.15 uur: Start proeverij

18.00 uur: Uitreiking Bankras Awards

19.00 uur: Einde proeverij

 

Organisatie

Het festival wordt georganiseerd door Scholengemeenschap Panta Rhei, Participe Amstelland, Brentano, Bredeschool Omnibus, Sandra Solano en Sportbedrijf Amstelveen.

 

Meer informatie

SanneJoosen (wijkcoach Bankras-Kostverloren en Uilenstede) s.joosen@participe.nu

Saskia van der Meer (beweegcoach Bankras-Kostverloren) s.van.der.meer@sportbedrijfamstelveen.nl