Laatste editie
Twitter

 

Inmiddels hebben 5.000 leerlingen van het basisonderwijs in Amstelveen een Sport & Cultuurkaart ontvangen. Als deze kaart geactiveerd wordt, is deelname aan de activiteiten van de Sport & Cultuurkaart tot 1 september gratis!

1250 kinderen hebben de kaart tot nu toe geactiveerd en zijn gaan sporten. Zwemmen in De Meerkamp en jumpen bij Jumpers Indoor zijn daarbij de meest populaire activiteiten.

Ook kinderen die in Amstelveen wonen of naar school gaan en geen kaart hebben ontvangen, kunnen er een aanvragen. De kaart wordt binnen 5 werkdagen thuisgestuurd. Kijk op www.sportencultuurkaartamstelveen.nl voor meer informatie hierover.

 

Na 1 september kunnen de kinderen kiezen om zich te abonneren op de Sport & Cultuurkaart. Voor € 9,95 per maand kun je onbeperkt meedoen aan de activiteiten die de Sport en Cultuurkaart biedt.

Het aanbod is nu al heel divers en er komt steeds meer bij! Zoals Tafeltennissen bij TTVA op 22 en 29 augustus.

Kickboksen Buenting

Een greep uit het aanbod: Beach volleyballen bij Volleybal Instituut Amstelveen, Stoeien en kidscross bij Fit en Soul aan de Amstel, Sportinstuif in Sportzaal De Meent, Basketball en Streetball bij MBCA, Kickboksen bij Buenting Sport, Orion Kinderkoor, Kidskoor Westwijk en Kidstoneel bij de Muziek en Dansschool Amstelveen, Jumpers Indoor, Zwemmen bij Zwembad De Meerkamp, Bootcamp, Rugby, Honk- en Softbal, Voetbal en Hockey bij Funkey tijdens de Funkey Fiesta’s, Niet gratis maar ook erg leuk: Tennissen bij Sportpark De Kegel. Kijk op www.sportencultuurkaartamstelveen.nl voor dagen en tijden!

 

Reden genoeg om de kaart de activeren en de hele zomer lekker te gaan sporten!