Laatste editie
Twitter

Even voorstellen onze duikarts Dirk Dietz de Loos vanaf 18 juli 2017.

Dirk

Dirk zal op dinsdagavond en donderdagavond beschikbaar zijn vanaf 18.30 uur voor advies en medische keuring. Wel vooraf aanmelden via duikkeuring@airdivng.nl, dan krijg je een bevestiging van de afspraak met de afgesproken tijd.

Kosten voor een duikkeuring zijn € 75 per persoon. Keuringen vinden plaats in ons leslokaal naast de winkel. Mocht je met een vereniging een hele dag keuringen achter elkaar willen op een zaterdag is dat ook mogelijk in overleg.

 

 

Duiken is genieten! Met die insteek ben ik meer dan 20 jaar geleden als klein mannetje begonnen met duiken tijdens vakanties op Corsica. In de jaren erna mocht ik me met allerlei cursussen steeds verder bekwamen en was ik tijdens onze zomervakanties op Corsica een vaste hulp in de duikschool om cursussen van Frans / Duits / Engels te vertalen voor de Nederlanders, als bootwacht en hulpje voor van alles. In die jaren heb ik ook leren genieten van het prachtige onderwater leven in Nederland en de ervaringen van minder-goed-zicht, kouder water en minder optimale weersomstandigheden maakten dat ik me eigenlijk altijd als een vis in het water voelde.

Tijdens mijn opleiding tot KNO-arts heb ik daarnaast een opleiding tot Duikerarts gevolgd, waarna ik nu zowel duikmedische keuringen mag uitvoeren als dat ik bij Duikongevallen een rol kan spelen in de hulpverlening of advies.

Nogmaals, duiken is genieten, maar niet geheel zonder risico’s. Door lichamelijk en geestelijk zo fit mogelijk te zijn, en potentiële risico’s voortijdig te herkennen is het vanuit veel verenigingen in Nederland verplicht ten minste iedere 3 jaar een uitgebreide medische duikkeuring te ondergaan. Ik voer een uitgebreide keuring uit zoals deze door de NOB wordt geadviseerd, inclusief conditietest en longonderzoek (spirometrie).

Via Airdiving van Mike en Anitha ben ik bereikbaar voor duikmedisch advies en om cursisten en klanten te keuren. Voor meer informatie; vraag in de winkel!

 

Dirk Dietz de Loos
Duikerarts C
NICDA gecertificeerd (SD0032317)

www.mijnduikerarts.nl