Laatste editie
Twitter

Beste schaatsliefhebber,

Graag praten we je bij over de actuele situatie.

Alternatieve oplossing
Zoals bekend hebben we te kampen met een technisch defect aan de installatie, waardoor er niet geschaatst kan worden op de 400-meterbaan. Reparatie hiervan bleek dermate lang te duren, dat de Jaap Eden IJsbaan een andere oplossing is gaan uitwerken. Het is nog afhankelijk van een aantal factoren, maar de kans is er dat op zaterdag 19 november weer geschaatst kan worden op de Jaap Eden IJsbaan.

Tijdelijk elders schaatsen
Tot het moment dat de ijsbaan in Amsterdam weer open gaat krijg je de kans om op een andere ijsbaan het ijs op te gaan om te trainen, lessen of vrij te schaatsen. Hierbij is een samenwerking aangegaan met de ijsbanen in Haarlem, Hoorn en Utrecht. Zij zijn zo vriendelijk om ons te ontvangen. Vanaf dinsdag 8 november kan je hier op vertoon van de eigen Jaap Eden entreepas naar binnen.

  • Ben je een verenigingslid? Kijk hier voor meer informatie over het schaatsen op een andere ijsbaan.
  • Volg je schaatsles op de Jaap Eden IJsbaan? Kijk hier voor meer informatie over tijdelijke schaatsles op een andere ijsbaan?
  • Heb je een los abonnement of rittenkaart van Jaap Eden IJsbaan? Kijk hier voor meer informatie over het schaatsen op een andere ijsbaan.

Restitutie
Schaatsers worden financieel gecompenseerd voor gemiste schaatsdagen. Op het moment dat bekend is wanneer de Jaap Eden IJsbaan definitief weer open gaat kan dit worden afgerond. Het is de verwachting dat schaatsers hier op korte termijn persoonlijk over geïnformeerd kunnen worden.

Met vriendelijke groet,

Het team van de Jaap Eden IJsbaan