Laatste editie
Twitter

Een gratis proefweek tijdens ons ‘Open Huis’

Dit jaar starten we het nieuwe sportseizoen groots met een hele gratis proefweek tijdens ons ‘open huis’. Van 3 t/m 8 september kun je zelf alle lessen proberen met dit gratis week abonnement. Als extra bonus krijg je deze week 25% korting op alle abonnementen voor groepslessen!

Deze week sluiten we feestelijk af op 8 september met:

> een proeverij van Bites & Meals met heerlijke gezonde klant & klaar maaltijden. Ideaal binnen een gezonde levensstijl

> Kies welke eiwit shake jij het lekkerste vindt van Orange Fit

> Informatie bijeenkomst over de Fit Challenge. Waarin we je alle ins-en-outs vertellen van deze 10-weekse-challenge. Welke van start gaat op 15 september.

Motiveer die ene vriend of vriendin die nog net dat extra duwtje nodig heeft om met jou samen te komen sporten.

Tijdens ons “Open Huis” kan iedereen een hele week meedoen met alle verschillende type lessen die WLC Trainingen aanbiedt, bijvoorbeeld: kickboksen, paaldansen, circuittraining, kettlebell of bootcamp. Ook kun je meedoen met de lessen van Aishinkai Aikido op dinsdagavond en zaterdagochtend.

Op deze manier kom je er pas echt achter wat je leuk vindt om te doen.
Misschien dat er al een bekende van je sport bij WLC Trainingen, dan is deze week dé kans om eens samen te gaan. Want samen sporten is altijd gezellig!

Zaterdag 8 september
Om de hongerige monden te stillen vertellen de oprichters van Bites and Meals over hun concept van gezonde kant-en-klaar maaltijden die vers opgehaald kunnen worden bij WLC Trainingen. Ook kun je verschillende maaltijden proberen natuurlijk. De maaltijden die zij bedenken en voor je koken zijn heerlijk en gemakkelijk mee te nemen.

Als dorstlesser kun je alle smaken van Orange Fit komen proberen. Een plantaardige eiwitshake zonder rotzooi erin.

WLC-trainingen is een kleinschalige sportschool met veel persoonlijke aandacht. Er is een gevarieerd lesaanbod zodat er voor iedere sporter iets leuks te doen is.

Heb je zin in een sportieve en lekkere ochtend? Kom gezellig langs bij WLC-trainingen op de Communictieweg 11C in Mijdrecht.

Meer informatie is te vinden op de website: wlc-trainingen.nl of op Facebook en Instagram.