Laatste editie
Twitter

Van 19 t/m 22 april organiseert zwemvereniging De Dolfijn – in samenwerking met de Gemeente Amsterdam en de KNZB – voor de 23e keer de Amsterdam Diving Cup 2018: een sportief evenement van hoog niveau met springers uit maar liefst twaalf verschillende landen. Ook de Nationale Selectie schoonspringen onder leiding van bondscoaches Edwin Jongejans en Ramon de Meijer doet mee. Dit jaar belooft weer een bijzondere editie te worden. De officiële opening – met Edwin Jongejans en Jack Vork, voorzitter van De Dolfijn –  is op donderdag 19 april om 14.00 uur in de springkuil van het Sloterparkbad in Amsterdam

Wat staat er nog meer op het programma?

Only Friends, een benefietwedstrijd: op donderdagavond 19 april van 20.00-21.00 uur o.l.v. studenten van Inholland Event- en Leisure Management in samenwerking met Dennis Gebbink van Only Friends (de Amsterdamse Organisatie die kinderen en jongeren met een beperking laat sporten). Het publiek mag bieden op sprongen die gelegenheidsspringers, kinderen van Only Friends en springers van De Dolfijn (de juniorwedstrijdploeg) gaan uitvoeren. De toegang is gratis

Super-Oma, een sportieve dame van 90 jaar, heeft een promovideo gemaakt om gelegenheidspringers van de springplankkoorts af te helpen. (https://www.facebook.com/adc.amsterdam.3/videos/1851359758465023/)

Edwin Jongejans en Ramon de Meijer, de bondscoaches van team NL en Andre Cats, Technisch directeur van de KNZB hebben de uitdaging al geaccepteerd.

 

Feestelijke boekpresentatie van Snoek op Schoonspringen: op zondag 22 april om 13.00 uur is er in het clubhuis van De Dolfijn een boekpresentatie van het tweede deel van de serie de Watervlinders: Snoek op schoonspringen. Een musthave voor alle kinderen die van schoonspringen houden. Schrijfster Ellen Stoop en illustrator Marieke van Ditshuizen zijn aanwezig om boeken te signeren en het eerste exemplaar wordt feestelijk aangeboden aan een schoonspringtalent.